Evenementen

Femke Organiseert jouw evenementen met impact.

Een zakelijk evenement vormt dé ideale gelegenheid om de interne of externe communicatiestrategie te verstevigen voor je klanten en voor je personeel. Mits het zakelijk event goed wordt georganiseerd, want met een programma wat niet laat zien wie je bent en wat je kan of een programma dat niet goed is afgestemd op de doelgroep kan je met het event de plank volledig mis slaan. Femke organiseert is gecertificeerd en gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke evenementen en weet hierdoor precies de juiste snaar te raken.

Of je nu je klantenbestand wilt uitbreiden, meer binding wenst met je huidige klanten of het personeel op een unieke manier in het zonnetje wilt zetten, wij regelen het graag voor je! Dit doen we vanaf het concept tot en met de afhandeling van het evenement. Zo kan Femke Organiseert je compleet ontzorgen en het gehele proces begeleiden van het maken en versturen van de uitnodigingen, het registratie proces managen, locatie en aankleding voor je regelen, beveiliging inschakelen en inspirerende sprekers en acts voor je inhuren. Ook kunnen we je evenement net wat extra’s geven! Bijvoorbeeld door een website of eventapp te lanceren, promotiefilm voor je maken of social mediakanalen in te zetten.

Wat de insteek van het evenement ook is, wij gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Deze gedreven houding verwachten we ook van onze partners, waardoor we jou hét evenement van topniveau kunnen aanbieden. Bovendien staan wij altijd paraat: voor, tijdens én na je event. Want om het maximale uit het evenement te halen, mag de juiste nazorg volgens ons niet ontbreken.

Ben je benieuwd op wat voor manier(en) Femke Organiseert invulling kan geven aan jouw zakelijke evenement? Laat dan een berichtje voor ons achter via het contactformulier of mail direct naar
info@femke-organiseert.nl.

Keep calm and let me organize your evenement!