Hoe ik van werknemer naar zelfstandig ondernemer ga!

Van kinds af aan ben ik al bezig met het ‘ondernemen’. Vroeger was ik winkel eigenaar, maakte ik op de basisschool websites voor mensen, verkochten we koekjes etc. etc. Het ondernemen zit dus echt in mijn bloed. Door mijn diverse ervaringen als eventmanager en marketing en communicatie medewerker is er nu de mogelijkheid en waag ik dan ook een sprong in het diepe en begin ik voor mijzelf.

Met Femke organiseert wil ik mij gaan focussen op het organiseren van zakelijke bijeenkomsten, beurzen en evenementen. Het brengt mij in de mogelijkheid om mijn passie voor het organiseren van evenementen te combineren met mijn ervaringen in de evenementen en marketing branche.

Op mijn website ga ik nuttige informatie delen over het organiseren van evenementen en is te volgen hoe mijn bedrijf zich ontwikkeld.

Heb je interesse in mijn dienstverlening of wil je een kennismaking? Neem dan direct contact met mij op via de contact pagina.

Tags: , , , , , , , , , , , ,