Sinds ik besloten heb om voor mijzelf te beginnen ben ik druk bezig met netwerken.

OCMN (Ondernemers Conferenties Midden Nederland), Open Coffee Nieuwegein, BNI chapters in Nieuwegein, Vianen en Driebergen waren de locaties waar ik te vinden was en in mindere mate nog steeds ben!

BNI

Na een flink aantal bezoeken heb ik besloten om lid te worden van BNI. Dit ga ik elke donderdagochtend doen in Driebergen. Hier voelde ik mij direct op mijn gemak en doordat het in de ochtend is heb ik nog de hele dag om te werken nog voor mij. Afgelopen 13-06 ben ik officieel toegetreden en heb ik mijn eerste aanbeveling mogen ontvangen! Een potentiƫle klus bij een mede BNI lid wat evenementen voor haar nieuw te ontwikkelen bedrijf gaat organiseren. Hoe dat gaat aflopen? Dat weet ik nog niet maar we hebben binnenkort een gesprek en wie weet wat daar uit komt!

OCMN

Via OCMN heb ik Lisette ontmoet. Zij heeft een bedrijf genaamd ColourBusiness en tijdens een netwerkmoment stond ik voor haar spiegel en bedacht ik mij dat mijn uitstraling eigenlijk helemaal niet overeen kwam met wie ik ben en waar ik voor sta! Ik ben dus vol overtuiging en toch wel een beetje ‘angst’ in haar training Succes laat je zien gesprongen. Op een positieve manier bleef er toch vrij weinig over van mijn huidige garderobe wat geresulteerd heeft in een innoverende shop dag.

Resultaat van de training Succes laat je zien. Ik met een blauwe jurk en nette schoenen
Het resultaat van een dag shoppen. Links sta ik en rechts staat Lisette

De foto die hier staat is het resultaat van wat ik de vrijdag na de shop dag aan had. Hier was ik samen met Lisette aanwezig op de OCMN netwerk bijeenkomst.

Deze ochtend sprak Peter de directeur van OCMN mij aan met de vraag of ik interesse heb om samen te werken. OCMN wilt graag grotere evenementen organiseren en een evenementen support afdeling aanbieden aan de leden van de OCMN kaarthouders.

Na er een lang weekend (i.v.m. Pinksteren) over nagedacht te hebben hebben we afgelopen donderdag 13-06-2019 een fijn gesprek gehad waarbij we besloten hebben om over te gaan tot een samenwerking. Ik ben dan ook heel trots dat ik binnen het OCMN netwerk mijn talenten te ga tonen! Wordt vervolgd dus!

Mijn conclusie is dus:

Netwerken is net werken en doe je dat goed dan zul je merken dat het loont!

Tags: , , , , , , , , , , ,