Over Femke Organiseert

Geen grote impact zonder de organisatie van het perfecte evenement

Bij Femke Organiseert hebben wij niet als doel om leuke evenementjes en feestjes te organiseren. Wanneer dan je personeel of je klanten bij deze activiteiten weglopen zijn ze dit namelijk al weer snel vergeten!
Wij organiseren evenementen vanuit het hart van jouw organisatie zodat het evenement een onderdeel is van je communicatie en marketingstrategie. Zo is een evenement organiseren geen dure éénmalige investering maar levert het ook daadwerkelijk wat op.

Voordat wij aan de slag gaan, brengen we daarom eerst in kaart wat jouw doelstellingen zijn. Wat wil je bijvoorbeeld uitdragen op de bijeenkomst? En wat levert het jou op wanneer mensen naar jouw event komen? Daarnaast staan we stil bij de wensen en verwachtingen van jouw doelgroep, zodat alle partijen rijker naar huis gaan.

De drijvende kracht achter deze filosofie is Femke In de Betouw, die vanwege haar grote passie voor evenementen het organisatiebureau Femke Organiseert heeft opricht. Voordat zij haar bedrijf oprichtte heeft zij de nodige evenementenstudies gevolgd waardoor zij zich EventManager A & B (EMa & EMb) mag noemen. Daarnaast blijft zij zich continue ontwikkelen door diverse workshops, congressen en beurzen op het evenementenvlak te volgen.

Als eventmanager werk je nooit compleet alleen! Daarom werkt Femke met echte professionals in hun vakgebied. Zij zijn elk zelfstandig ondernemer maar tijdens het evenement werken wij als een projectteam. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen die een uitmuntend zakelijk evenement hoort te hebben.

Wil je weten wat Femke Organiseert voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Femke Organiseert samen met Colour Business
Links Femke van Femke Organiseert. Rechts Lisette, styling coach, van Colour Business